2014. február 25., kedd

TestszobRász 30 napos Tréning Program - a 4.hét

Kedves TestszobRászok!
Igen, igen és igen! Elkövetkezett a 4. hét, az utolsó!
Bízom benne, hogy mindannyian érzitek a változást, a testetek erejét, a fittség csodálatos érzését. Az is lehet, hogy fáradtak vagytok, mint én, de biztos vagyok benne, hogy lelki békével tekinthettek a tükörből visszanéző szuperhős szemébe, hiszen maximális önuralommal haladtatok végig a TR Programon egészen a finish-ig! Most azonban ki kell tartani, hiszen ez lesz az utolsó hét, ez azonban nem jelenti azt, hogy utána minden visszaáll a régi kerékvágásba! Remélem, mostanra már belerázódtatok az edzésre és a táplálkozás terén sem jelent nehézséget a jó választás, az egészséges alternatíva után nyúlás. Amennyiben úgy gondoljátok, egészen nyugodtan ismételjétek meg a programot, ha szükségetek van továbbra is a szigorú tervezésre. Amennyiben azonban kicsit több szabadságra vágytok, csináljátok a hetente megjelenő új edzéseket jövő héttől kedvenc TestszobRász Tréningeitekkel felváltva.
Az egészséges, mértékletes étkezés pedig egy életre szóló kaland! Lehetnek megingások, lesznek is. Vigyázzatok azonban ara, hogy ne essetek bele a jojózás véget nem érő spiráljába. Mindig tegyétek fel a kérdést: ez kell nekem? Ezt akarom? Megéri ez nekem? És ha őszintén feleltek a kérdésre, ha vállaljátok a következményét a döntéseteknek, mindig kihúzott háttal, büszkén lehettek azok a csodálatos, egyedi, megismételhetetlen, és saját magukból a legjobbat kihozó TestszobRászok, aminek a Jóisten teremtett benneteket!

Ti hogy haladtok? Jöhet az eheti "házi feladat" és az edzésprogram?
HF #1: Naponta 5 alkalommal együnk, de keveset, akkor abbahagyva, amikor még éppen jól esne! Így szépen összeszűkül a gyomrunk és hála az 5 étkezés következtében kiegyensúlyozott vércukor szintnek (ha nem csokit eszel banánnal és nutellás kenyérrel persze - bár remélem, ezt már leírnom is felesleges volt), elkerül bennünket a farkaséhség is.
HF #2: Havonta egyszer engedjünk meg magunknak egy kis finomságot! De ne fél tortát vagy egy doboz fagyit, hanem ezúttal is kisebb adagot fogyasszunk, nehogy már kútba hajítsuk az egész havi kő kemény melónkat!

TestszobRász 30 napos Tréning Program #4 hét:

Hétfő: Aktív pihenés! Menj el egy jó kis Spinningre vagy fuss fél órát a parkban!
Kedd: http://testszobrasz.blogspot.hu/2013/09/testszobrasz-cardio-burning-3-kerekites.html
és http://testszobrasz.blogspot.hu/2013/09/testszobraszat-talpalattnyi-kis-helyen.html
Szerda: http://testszobrasz.blogspot.hu/2013/09/testszobrasz-strength-burning-4-teljes.html
Csütörtök: http://testszobrasz.blogspot.hu/2013/09/1000-ugrokotelporges.html
és http://testszobrasz.blogspot.hu/2013/10/csak-1-gyakorlat-edzes-600-ismetlessel.html
Péntek: http://testszobrasz.blogspot.hu/2013/10/tetszobrasz-strength-burning-5-kardio.html
Szombat: http://testszobrasz.blogspot.hu/2013/09/szalkas-felsotest.html 
és http://testszobrasz.blogspot.hu/2013/09/1000-ugrokotelporges.html
Vasárnap: Kirándulj, sétálj a kutyával, Babával, Pároddal, lazíts! Menj el szaunázni vagy úszni, élvezd a megérdemelt pihenést! :)

  Szuper Vagy kedves TestszobRász Barátom!
Amint láttad, ezen a héten dupláztunk is néhány alkalommal. Látod, ez sem lehetetlen és néha érdemes megkockáztatni, hiszen egy kis plusz, a komfortzóna határainak kitolása csak előbbre visz célunk felé. 
Bízom benne, hogy tetszett a Program és jó élményekkel gazdagítottak a közös tréningek! Remélem, látod, érzed magadon a változást. Kérlek, a jövőben is tarts velem és vidd jó hírét a TestszobRász Műhelynek, hiszen mindannyian megérdemeljük a testi-lelki békét.
Csodaszép napot kívánok barátsággal:

                                                                       Rita
                                                            TestszobRászod

U.I.: Kövesd a SzupeRmamik futóedzéseit Te is, ha Kisbabád van, ha nincs! Itt megtalálsz minket! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése