2014. február 17., hétfő

TestszobRász 30 napos Tréning Program - A 3. hét

Kedves TestszobRászok!
Elérkeztünk a harmadik héthez, vagyis alig van már hátra. Jó igaz, épp most járunk a program felénél, de akkor is, nagyon jók vagyunk! Én olyan eredményekről tudok beszámolni Nektek, hogy ismét kényelmes a régebbi farmernacim, ami a karácsonyi-szilveszteri ereszd el a hajamat után meglehetősen feszesnek bizonyult. Ezen kívül szorgalmasan iszom a folyadékot (napi 3 liter mindig megvan, persze nagyon figyelek rá és erőltetnem kell sajnos, de kitartok) és képzeljétek el, a vacsorákat egyre kisebb kínnal tudom kibekkelni, fehérje turmixszal vagy könnyű fehérjedús ételekkel helyettesíteni. Sőt, az utóbbi három napban éreztem azt először, hogy akkor sem lenne semmi, ha kimaradna a vacsi. De ezt nem teszem, mert leül az anyagcserém, amit nem szeretnék. Szépen, kiegyensúlyozottan, többször keveset, ez a mottó. Emellett a hétfők mindig "lájtosak", vagyis a reggeli gyümölcs, az ebéd valamilyen leves, a vacsi pedig fehérje. És mellette zöld tea és bubimentes víz. Nekem beválik. Emellett szörnyű has-,far- és vállizomlázam van, de ehhez hozzá tartozik az is, hogy ismét elkezdtünk edzeni a SzupeRmamikkal, és a hétvégén megvolt a szezonnyitó futóeseményünk is. Ezért mondom azt, hogy néha jó egy kicsit kihagyni - most a futásra gondolok -, illetve érdemes a változatosságra törekedni az edzésprogramban, mert így a fejlődésbeni megtorpanások elkerülhetők, illetve rövidebb ideig tartanak.

Ti hogy haladtok? Jöhet az eheti "házi feladat" és az edzésprogram?
HF #1: Minden étkezésedben legyen fehérjeforrás és rost! 
(pl. reggeli: gyümölcs túróval, natúr joghurttal, fehérje turmix pudingnak kikeverve zabpehellyel, vacsira csirkemell mandarinos-ruccolás salátával stb.)
HF #2: És ha már a vacsinál tartunk, legyen az utolsó étkezésed sovány és zöld, vagyis sovány fehérjeforrás és zöldség tegye ki. Semmi szénhidrát! Ha édességre vágysz, kortyolj el egy kis energiamentes, koffeinmentes citromos teát vagy egy jó kis vaníliás fehérjeturmixot.
És az edzésterv!

TestszobRász 30 napos Tréning Program #3 hét:

Hétfő: http://testszobrasz.blogspot.hu/2013/10/tetszobrasz-jump-burning-2-ettol.html
Kedd: http://testszobrasz.blogspot.hu/2014/01/testszobrasz-strength-burning-12014.html
Szerda: Aktív pihenés! Menj el egy jó kis Spinningre vagy fuss fél órát a parkban! Ugrókötelezni is ér. ;)
Csütörtök: http://testszobrasz.blogspot.hu/2013/09/bikini-project.html
Péntek: http://testszobrasz.blogspot.hu/2013/09/full-body-burning.html
Szombat: http://testszobrasz.blogspot.hu/2013/09/testszobrasz-cardio-burning-5-has.html
Vasárnap: Kirándulj, sétálj a kutyával, Babával, Pároddal, lazíts! Menj el szaunázni vagy úszni, élvezd a megérdemelt pihenést! :)

Kérlek, a tapasztalataidat írd meg nekem! Azért vagyok itt, hogy segítsek! Azért dolgozom, hogy a segítségemmel el tudd érni a célodat, legyen az erősítés, fogyás, szálkásodás, vagy csak valami újdonság felfedezése!
Tudnod kell azonban, hogy minden akaratom ellenére a végeredmény rajtad áll. Vagyis én szeretnék segíteni, de ha nem vagy partner, ha szabotálod a változásodat a táplálkozásoddal, ha nem hajtod magad, ha nem lépsz ki a komfort zónádból az edzések során, nem tudok segíteni. 
Abban azonban biztos vagyok, hogy Te ott a monitor másik oldalán, aki olvasod, követed a blgomat, aki magad is elszánt TestszobRász vagy, rendelkezel minden tulajdonsággal ahhoz, hogy változtass az életeden és - példát mutatva - a környezeted életén is! Soha ne felejtsd, a vasat is tűzben edzik és fájdalom nélkül nincs fejlődés!

Benned bízva kívánok szép napot szeretettel:

                                                                       Rita
                                                            TestszobRászod

U.I.: Kövesd a SzupeRmamik futóedzéseit Te is, ha Kisbabád van, ha nincs! Itt megtalálsz minket! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése