2014. március 4., kedd

TestszobRász BLOG - Köszönet!

Kedves TetszobRászok!
A  mai bejegyzésem apropója, hogy kifejezzem köszönetemet a bizalmatokért!
A tegnapi napon a TestszobRász Facebook oldalán a lelkes TestszobRászok száma átlépte a 400-at, ami számomra hihetetlen öröm és boldogság, hiszen így érzem, valóban van értelme a munkámnak. Talán tényleg segíthetek, kalauzolhatlak benneteket az egészséges életmód útján az igazi, kézzel fogható változások, eredmények felé és talán valóban örömmel edzetek, főztök, sütögettek velem, és élvezitek az életet.
A TestszobRász Nektek, Értetek született. Közepesen hosszú időt eltöltve a fitnesz világában saját magamon tapasztaltam a helyes, igényes, egészségtudatos életvezetés buktatóit, nehézségeit. Valódi emberként, valódi nőként ugyanazt élem át meg nap mint nap, mint bárki más, aki - legyen akár a gyengébb, akár az erősebb nem tagja - a 21. század "átlag" embere, vagyis dolgozik, háztartást vezet, családot tart fenn, gyermeket nevel, de mindemellett saját magával szemben maximalista, s nem hajlandó megelégedni a középszerű eredménnyel és az idő szűkét vádolva lemondani saját magáról. Így, a mai ember többfunkciós életviteléhez igazítva alakítottam ki az edzéstípust és a táplálkozási irányt számos irányzatra, ismeretre, kísérletezésre alapozva, s így születhetett meg a TestszobRász TRÉNING, a TestszobRász TÁPLÁLKOZÁS is. Ezek a módszerek, melyekről a blogomon olvashatsz, azok a fegyverek, eszközök, melyek révén fizikailag, szellemileg, lelkileg talpon tudok maradni a mindennapokban.
Kívánom tiszta szívemből, hogy Te is tapasztald meg mindazt a sok-sok pozitív hatást, melyet a saját bőrömön érezhetek én is minden nap:
  • a saját testi és lelki erőm maximalizálását, 
  • a testi-lelki egyensúlyt, 
  • a magabiztosságot és 
  • a folyamatos mentális és fizikális fejlődés leírhatatlan örömét.
Bízom benne, hogy a jövőben is megmaradhatok saját személyi Edződnek!
                              Barátsággal:
                                                    Rita
                                       TestszobRászod

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése