2014. január 30., csütörtök

TestszobRász Strength Burning #2 - Szobrászat saját testsúllyal

Kedves TestszobRászok!
A hét edzése egy anyagcserét, pulzust pörgető, izmainkat égető munkára bíró 20 perces tréning. Semmi másra nem lesz szükségetek, mint a saját testetekre és egy kis tornaszőnyegre, valamint kb. 2 négyzetméternyi helyre.
A gyakorlatsort ismételjétek annyi alkalommal, amennyi 20 percbe belefér. ha elsőre soknak tűnik ez az időintervallum, bátran faragjatok le belőle 5-10 percet, de azért minden esetben feszegessétek saját határaitokat, s annyi ismétlést végezzetek, amennyi nehezetekre esik. Mindössze 10-20 perc a napotokból a formás testért, amiről mindig is álmodtatok... Szerintem megéri! :)



EDZÉSLEÍRÁS: 20 percig dolgozunk, amennyi ismétlés csak belefér!

1. 3 kitörésben szökkenés (bal láb), 3 guggolásból szökkenés, 3 kitörésben szökkenés (jobb láb), 3 Jumping Jack fekvőtámaszban, 3 hegymászás fekvőtámaszban - 10 ismétlés
2. Lépegetős fekvőtámasz - 10 ismétlés
3. Háztető fekvőtámasz - 10 ismétlés 
4. Páros lábemelésből csípőtolás, lábleengedés - 20 ismétlés

Igyekeztem mindent beleadni a mai edzésembe és megmondom őszintén, a lábaim, a hasam, a karjaim remegtek. A farizmom, combom égett, a szívem majd' kiugrott a helyéről. EZ a 20 perc minden energiámat igénybe vett. Bízom benne, hogy Nektek is!
Csatlakozzatok hozzám a www.facebook.com/TestszobRasz oldalon és iratkozzatok fel a heti hírlevélre a www.testszobrasz.lapunk.hu archív oldalon keresztül.
Szép napot:
                           Rita
                TestszobRászotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése